Επιστροφές προϊόντων

Ικανοποιημένοι ή επιστροφή χρημάτων
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου L 121-20 του Κώδικα Κατανάλωσης, έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να μας επιτρέψετε ένα προϊόν που δε σας ικανοποιεί. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς και το δελτίο επιστροφής πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.

Παρακαλείστε να επιστρέψετε το προϊόν ως συστημένο δέμα και να επιλέξετε αποστολή δηλωμένης αξίας που να αντιπροσωπεύει το κόστος των προϊόντων που αποστέλλετε. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται με έξοδα του Πελάτη.
Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές, δε θα λάβει αποζημίωση μερική ή ολική σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.
Αν το προϊόν που επιστρέφεται είναι ελλιπές ή έχει υποστεί ζημιές, μια μείωση της τιμής θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τη διάγνωση που θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα After Sales (SAV).
Η προθεσμία επιστροφής που αναφέρεται ανωτέρω μετρά από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.
Το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας εκτελείται χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα αποστολής (πλην της περίπτωσης που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, οπότε και τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνονται από τον ΟΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA με παρουσίαση της απόδειξης αποστολής).

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος επιστροφής, ο ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA θα αποζημιώσει τον Πελάτη το ταχύτερο δυνατόν, κατόπιν τεχνικού ελέγχου που κρατάει το πολύ 10 ημέρες.

Κατά την αποζημίωση, ο πελάτης αποζημιώνεται με αντίστοιχο τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον πελάτη.

 

Αποστολές προϊόντων

Ο ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων στο χώρο σας με ταχυμεταφορική (courier) είναι:

ΔΩΡΕΑΝ  παράδοση των προϊόντων μας εντός Αχαϊας.
Για παραγγελίες εκτός νομού, το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη. Ο ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA ελέγχει, αλλά δεν ευθύνεται για την καταλληλότητα των προϊόντων που αποστέλλει στους πελάτες του, πλην των κακέκτυπων και ελαττωματικών.

 

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ o ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Όροι

Ο ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα.
Ο τιμοκατάλογος των προϊόντων καταργεί τον προηγούμενο και ισχύει μέχρι την έκδοση νεότερου.