Στρώματα

Αφιερώστε χρόνο για την επιλογή του κατάλληλου στρώματος για τις δικές σας ανάγκες, αφού θα περάσετε σε αυτό το ένα τρίτο της ζωής σας.

Συνδυάστε το στρώμα σας με το κατάλληλο ορθοπεδικό τελάρο. Έτσι εξασφαλίζετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και την υψηλότερη απόδοση του σε στήριξη και άνεση.

Όλες οι κατηγορίες στρωμάτων μπορούν να παραδοθούν και σε ειδικές διαστάσεις. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!

 

Classic

Κλασσικό στρώμα με ορθοπεδική και ανατομική στήριξη.Ένα πολύ καλό παράδειγμα οικονομίας και ποιότητας.Τα ελατήρια Bonnel βοηθούν στην ορθοπεδική στήριξη ενώ το βαμβακερό επίστρωμα συντελεί στο σωστό και διαχρονικό αερισμό του στρώματος

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Anatomic

Ανατομικό και ορθοπεδικό στρώμα υψηλής ποιότητας.Τα ελατήρια Bonnel και το αφρώδες υλικό εξασφαλίζουν απαλό και άνετο ύπνο.Το βαμβακερό επίστρωμα συμβάλει στο σωστό αερισμό του στρώματος ενώ το ύφασμα Bio Knitted βοηθά διαχρονικά στη σωστή υγιεινή του στρώματος.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Bronze

Κλασσικό οθοπεδικό και ανατομικό στρώμα που συντελεί στον ποιοτικό ύπνο.Τα ειδικά ελατήρια Bonnel σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό συνθέτουν τα στοιχεία αυτά που χρειάζεται το στρώμα για να είναι περισσότερο ορθοπεδικό ενώ το ύφασμα Bio Kinitted με αντιβακτηριακή δράση βοηθά στην υγιεινή του στρώματος.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Silver

Κλασσικό ανατομικό και ορθοπεδικό στρώμα.Τα ειδικά ελατήρια Bonnel,σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ανάπαυση.Το βαμβακερό επίστρωμα και το ύφασμα από Aloe Vera βοηθολυν στον αερισμό και την υγιεινή.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Gold

Κλασσικό χειροποίητο στρώμα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.Τα ειδικά ελατήρια Bοnnel σε συνδυασμό με το LATEX επιτυγχάνουν τέλεια ορθοπεδική και ανατομική στήριξη.Το βαμβακερό επίστρωμα και το βαμβάκι συμβάλουν στον σωστό αερισμό,την υγιεινή και την θερμότητα του στρώματος.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Platinum

Μοναδικό χειροποίητο στρώμα από τα καλύτερα της αγοράς.Τα ανεξάρτητα ελατήρια POCKET SPRINGS σε συνδυασμό με το LATEX προσφέρουν ορθοπεδική και ανατομική στήριξη σε όλα τα σημεία του σώματος.Το ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ και το ΒΑΜΒΑΚΙ βοηθά στον σωστό αερισμό του στρώματος.Το ύφασμα από ALOE VERA προσδίδει την αίσθηση της εξαιρετικής απλότητας.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Platinum Soft

Χειροποίητο στρώμα υψηλής ποιότητας.Τα ελατήρια POCKET STPRINGS και το LATEX προσφέρουν ανατομική και ορθοπεδική στήριξη ενώ το ύφασμα από ALOE VERA προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον αερισμό και την καλύτερη υγιεινή του στρώματος

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Latex

Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυτικά υλικά.Το LATEX με την κυψελωτή του επιφάνεια βοηθάει απόλυτα στο σωστό αερισμό και προσφέρει ιδανική ελαστικότητα.Από την φύση του το LATEX είναι υποαλλεργικό αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό.Ο φυσικός αερισμός “αναπνοή” του στρώματος έχει σαν αποτέλεσμα να μεταφέρεται η υγρασία του στρώματος και να μας κρατά ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι.

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Baby

Εξαιρετικά ανατομικό και ορθοπεδικό που σίγουρα συνίσταται για τους λιλιπούτειους φίλους μας.Τα ειδικά επεξεργασμένα ελατήρια BONNEL συντελούν στην ισχυρή ορθοπεδική στήριξη του σώματος στοιχείο σημαντικό για τα πρώτα χρόνια πού “χτίζεται” το παιδικό σώμα.Το βαμβακερό επίστρωμα με τις θερμομονωτικές του ιδιότητες βοηθά στον καλύτερο αερισμό του στρώματος άρα και στην καλύτερη υγιεινή

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Με την αγορά κρεβατοκάμαρας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
στην αγορά στρωμάτων

& SUPER ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 155€
ορθοπεδικό τελάρο
mod. CLASSIC 2 190x160cm

Η υγιεινή ενός στρώματος
Ένα στρώμα με το οποίο ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή, οφείλουμε να το διατηρούμε καθαρό και σε άριστη κατάσταση.
Η διάρκεια ζωής ενός στρώματος
Κάτι άλλο που επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, είναι τη διάρκεια ζωής ενός στρώματος η οποία είναι 8 – 10 χρόνια. Όταν βλέπουμε ανομοιομορφία στην επιφάνεια, ακούμε τριγμούς, βλέπουμε τα υλικά του να αρχίζουν να ξεφτίζουν και το σημαντικότερο, όταν ένα στρώμα δεν μας ξεκουράζει πια, τότε έφτασε ο καιρός να το αλλάξουμε. Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δούμε την ελαστικότητα ενός στρώματος είναι να ξαπλώσουμε ανάσκελα και να προσπαθήσουμε να περάσουμε την ανοικτή μας παλάμη κάτω από τη μέση μας. Η παλάμη μας δεν θα πρέπει να περνά με ευκολία, μιας και το σώμα πρέπει να «γεμίζει» το σημείο κάτω από τη μέση μας.

Οδηγίες φροντίδας
Για να επιτευχθεί η μέγιστη διάρκεια ζωής και απόδοση ενός στρώματος απαιτείται η σωστή φροντίδα.

 • Το στρώμα πρέπει να τοποθετείται σε  καινούρια, σταθερή βάση. Μία φθαρμένη βάση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στο προϊόν, για την οποία δεν ευθύνεται η εταιρεία.
 • Μη χρησιμοποιείτε τα χερούλια για την ανύψωση του στρώματος με όλο του το βάρος. Τα χερούλια είναι για την ελαφριά μετατόπιση του προϊόντος, εφόσον έχει ήδη τοποθετηθεί σε κρεβάτι.
 • Επιλέξτε και χρησιμοποιείτε ένα προστατευτικό στρώματος (επίστρωμα) σε κάθε περίπτωση, για αποφυγή λεκέδων από ανθρώπινα υγρά.
 • Πρέπει να γυρίζετε το στρώμα κάθε 3 μήνες, για να αερίζεται και να αποφεύγετε το βούλιαγμα.

Πως μπορείτε να καταλάβετε ότι το στρώμα σας θέλει αλλαγή;

Απαντήστε με ναι ή όχι στις πιο κάτω ερωτήσεις

 1. Είναι το στρώμα σας ηλικίας άνω των 10 χρόνων;
 2. Ξυπνάτε με πόνους στο λαιμό ή στην πλάτη;
 3. Είναι το κάλυμμα του στρώματος σχισμένο ή λερωμένο;
 4. Όταν ξαπλώνετε, νοιώθετε τις σούστες ή πτυχές κάτω από την επιφάνεια;
 5. Όταν κινείστε στο στρώμα, ακούτε τριξίματα, ή άλλους θορύβους;
 6. Μήπως εσείς ή ο σύντροφος σας, στο στρώμα κυλάτε ο ένας πάνω στον άλλο άθελα σας;
 7. Είναι το στρώμα σας πολύ μικρό ώστε να μη δίνει ένα ανενόχλητο ύπνο;
 8. Είναι το ντιβάνι ή η βάση ανισόρροπη ή με βουλώματα;
 9. Είναι τα πόδια και ή οι τροχοί φθαρμένοι;
 10. Θα ήταν προσβλητικό εάν οι γείτονες δουν το στρώμα σας χωρίς κάλυμμα;

Εάν απαντήσατε ναι σε τρεις από τις πιο πάνω ερωτήσεις, τότε δεν κοιμάστε όσο το δυνατό καλύτερα.
Πέντε ή περισσότερες θετικές απαντήσεις, σημαίνει ότι είναι καιρός να αγοράσετε νέο κρεβάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπιπλα, τη διαθεσιμότητα, την παράδοση και τις τιμές μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημά μας:

ΟΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & CASA
Κωνσταντινουπόλεως 72
Πάτρα Τ.Κ. 262 23
ΤΗΛ./FAX +30 2610 520 957

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα: 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.
Τρίτη: 10:00 π.μ. – 14:00μ.μ. / 17:30 μ.μ.- 21:00 μ.μ.
Τετάρτη: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.
Πέμπτη: 10:00 π.μ. – 14:00μ.μ. / 17:30 μ.μ.- 21:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. – 14:00μ.μ. / 17:30 μ.μ.- 21:00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.